2023-05-24 07:26Pressmeddelande

Clean sav:D limiterade sommarsmak gör entré - Välkommen Fläder

Clean sav:D FläderClean sav:D fläder

Fläder är skapad med omsorgsfullt utvalda ingredienser, där en bas av tillvaratagna äpplen har kombinerats med inspiration från den svenska sommaren. Resultatet är en blommig och fruktig smak som för tankarna till varma sommardagar. Mikaela Lundberg, marknadsansvarig för Clean sav:D, uttrycker glädje över lanseringen och säger: "Vi har länge strävat efter att erbjuda en Flädersmak till våra konsumenter och nu är den äntligen här. Genom att använda tillvaratagna äpplen som bas, i linje med vår hållbarhetsstrategi, har vi skapat en dryck som både är god och hållbar. 

Förutom att vara en smakupplevelse utöver det vanliga är Fläder även berikad med fem vitaminer: vitamin C, biotin, vitamin D3, vitamin K2 och vitamin B12, samt naturligt koffein för en perfekt boost i sommarvärmen. 

Hela Clean sav:D-serien är tillverkad i Sverige och 100% vegansk. Clean sav:D Fläder lanseras i butik och online från och med vecka 21 och är endast limiterad under sommaren 2023.


Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som inte vill kompromissa med smak eller funktion. Sedan 2015 har vi erbjudit en vegansk funktionsdryck, producerad helt i Norden utan onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Hos oss tror vi på att hälsa ska genomsyra livet och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ. Med vårt sortiment av goda och funktionella drycker är det enkelt att njuta samtidigt som du tar hand om både dig själv och miljön.