2016-01-22 10:14NYHETER

Välkommen på vernissage fredag 5 februari

null

Välkommen på vernissage!

Varmt välkommen på vernissage fredag 5 februari på Hotell Riddargatan, Riddagatan 14, och njut av de fina bilderna från julbelysningen i Stockholm City 2015. Bilderna är till salu och pengarna går till Röda Korsets arbete med Rödakorshuset i Skärholmen som bl.a. hjälper EU-migranter, papperslösa och nyanlända flyktingar.

Vi bjuder på tilltugg och dryck.

Innan jul anordnade Yelp Stockholm en fototävling av julbelysningen på Instagram. Tävlingen gjordes till förmån för välgörenhetsplattformen Stockholm Värmer som är en del av #Stockholmsjuls arbete med att skapa jultrivsel för alla i Stockholm City.

Röda Korset Stockholm är en av förmånstagarna till Stockholm Värmer.

Röda Korset kommer att vara på plats och berätta med om sitt arbete med Rödakorshuset under vernissagen.

Tid:

Vernissage, fredag 5 februari kl.15-18.

Utställningen håller öppet lördag och söndag 6-7 februari kl.13-17.

Plats:

Hotel Riddargatan, Riddargatan 14.

Har du inte möjlighet att närvara men vill bidra till Röda Korsets viktiga arbete med Rödakorshuset så swisha valfritt belopp till 123 568 6423.

Förmånstagare Stockholm Värmer:

Röda Korset Stockholm

Samarbetspartners:

Yelp Stockholm

Hotel Riddargatan

Crimson Fotolabb

Sushirullen

Mer information om #Stockholmsjul och Stockholm Värmer


Om City i Samverkan

City i Samverkan är Stockholm Citys organisation för offentlig-privat samverkan. Medlemmarna är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt enskilda företag och organisationer. Genom samverkan skapar City i Samverkan en attraktiv och händelserik citykärna, öppen för alla. Verksamheten är en verkställande organisation som initierar och samordnar projekt samt är en kunskapsresurs för Stockholm Citys aktörer. Visionen är att Stockholm City ska vara en av Europas attraktivaste destinationer.


KONTAKTPERSONER

Inger West
Projektledare Stockholmsjul
Inger West