2016-10-21 10:24NYHETER

The North Face etablerar sig på Kungsgatan

null

Nu har outdoorvarumärket The North Face öppnat en ny flaggskeppsbutik på Kungsgatan 28. Den nya butiken är först i världen med varumärkets nya butikskoncept och blir en samlingsplats för alla outdoorintresserade.

Fastighetsägaren AB Centrumfastigheter välkomnar detta nytillskott på Kungsgatan och kan stolt presentera en helt nyrenoverad lokal på 250 kvm, med ett av citys bästa lägen. Etableringen är en del av det gemensamma visionsarbetet som fastighetsägargruppen på Östra Kungsgatan driver för att stärka rollen som parad- och shoppinggata med starka varumärken.

Etableringen av The North Face är helt i linje med visionen och med grannar som Norröna, Alewalds, Naturkompaniet, Adidas och Stadium Pulse formar sig ett kluster av outdoorvarumärken. I fastighetsägargruppens gemensamma arbete ingår också satsningar på starka varumärken inom mode och food & beverage med rätt profil för shoppingstråket.


Om City i Samverkan

City i Samverkan är Stockholm Citys organisation för offentlig-privat samverkan. Medlemmarna är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt enskilda företag och organisationer. Genom samverkan skapar City i Samverkan en attraktiv och händelserik citykärna, öppen för alla. Verksamheten är en verkställande organisation som initierar och samordnar projekt samt är en kunskapsresurs för Stockholm Citys aktörer. Visionen är att Stockholm City ska vara en av Europas attraktivaste destinationer.


KONTAKTPERSONER

Inger West
Projektledare Stockholmsjul
Inger West