2017-06-21 14:38NYHETER

Stiftelsen Tryggare Sverige bjuder in till säkerhetsdagen - med trygghet i fokus

null

För 10:e året i rad under Almedalsveckan bjuder den oberoende tankesmedjan Stiftelsen Tryggare Sverige in till Säkerhetsdagen – med trygghet i fokus.

Tillsammans med Företagsuniversitetet, Aktuell Säkerhet, Tempest Security, City i Samverkan, Bankomat AB, Arriva och MTR arrangerar vi onsdagen den 5 juli en rad högaktuella seminarier med fokus på trygghet och säkerhet (se program).

Medverkar gör bl.a. ledarskribenten Anna Dahlberg (Expressen), generaldirektör Erik Wennerström (Brå), ordförande Malin Ekblad (OffSÄK), trafiklandstingsrådet Kristoffer Tamsons (M) och eventsäkerhetschef Karin Johannesen (Stockholms Stad/Företagsuniversitetet).

Samtliga seminarier direktsänds på http://tsv.nu och modereras via Twitter: @TryggareSverige

Här finner du vårt program för Almedalen 2015: http://tsv.nu

P.S. Glöm inte att anmäla dig till vårt mingel som avslutar Säkerhetsdagen – med trygghet i fokus.

Varmt välkommen!

Magnus Lindgren
Generalsekreterare

Stiftelsen Tryggare Sverige


Om City i Samverkan

City i Samverkan är Stockholm Citys organisation för offentlig-privat samverkan. Medlemmarna är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt enskilda företag och organisationer. Genom samverkan skapar City i Samverkan en attraktiv och händelserik citykärna, öppen för alla. Verksamheten är en verkställande organisation som initierar och samordnar projekt samt är en kunskapsresurs för Stockholm Citys aktörer. Visionen är att Stockholm City ska vara en av Europas attraktivaste destinationer.


KONTAKTPERSONER

Inger West
Projektledare Stockholmsjul
Inger West