2017-04-03 14:55NYHETER

Påminnelse frukostseminarium torsdag 6 april - Stad till salu?

null

Stiftelsen Tryggare Sverige och City i Samverkan bjuder in till ett frukostseminarium på temat Levande stad med eller utan planering? - ett sätt att öka attraktiviteten utan att privatisera det offentliga rummet.

Det finns många åsikter om hur ett levande City ska se ut. Ska man utgå från den s.k. Broken Windows-teorin eller ska staden utvecklas helt fritt? Vilka faktorer är viktiga för upplevelsen och skickar rätt signaler till besökaren? Dessa frågor kommer panelen nedan att diskutera.

Medverkande: Professor Mats Franzén, Uppsala Universitet, Oppositionsborgarrådet Anna König Jerlmyr, Stockholm stad, VD Per Eriksson, City i Samverkan, med flera.

Debatten leds av Generalsekreterare Magnus Lindgren, stiftelsen Tryggare Sverige.

Tid: Torsdag den 6 april, kl. 08.00-09.15

Plats: Hotell Scandic Klara, Slöjdgatan 7, Stockholm

Anmälan: Senast 3 april till Jonas Lindberg via e-post:

info@tryggaresverige.org eller tel: 08-29 20 00

Varmt välkommen!


Om City i Samverkan

City i Samverkan är Stockholm Citys organisation för offentlig-privat samverkan. Medlemmarna är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt enskilda företag och organisationer. Genom samverkan skapar City i Samverkan en attraktiv och händelserik citykärna, öppen för alla. Verksamheten är en verkställande organisation som initierar och samordnar projekt samt är en kunskapsresurs för Stockholm Citys aktörer. Visionen är att Stockholm City ska vara en av Europas attraktivaste destinationer.


KONTAKTPERSONER

Inger West
Projektledare Stockholmsjul
Inger West