2018-03-08 08:30NYHETER

Påminnelse - Kampen mot brottsligheten, vem har ansvaret?

null

Stiftelsen Tryggare Sverige och City i Samverkan bjuder in till ett frukostseminarium onsdagen den 16 mars på temat “Kampen mot brottsligheten - vem har ansvaret?”

Vid frukostseminariet pratar vi om kampen mot brottsligheten och vem som har ansvaret. Är det endast en polisiär uppgift? Vilken roll har kommunerna? Vad kan näringslivet och civilsamhället göra? Kan den så kallade Fasteorin vara en väg framåt?

Vid seminariet medverkar forskaren Lars Korsell (Brå), lokalpolisområdeschef Ulf Merlander (Polismyndigheten), oppositionsborgarråd Lotta Edholm (L), fastighetsutvecklingschef Anna Nyberg (Vasakronan) samt VD Per Eriksson (City i Samverkan).

Tid: 16 mars kl.08.00-09.15

Plats: Hotell Scandic Klara, Slöjdgatan 7

Anmäl ert deltagande via länken nedan.

https://sv-se.invajo.com/event/stiftelsentryggaresverige/kampenmotbrottslighetenvemharansvaret

Evenemanget är gratis

Välkommen!


Om City i Samverkan

City i Samverkan är Stockholm Citys organisation för offentlig-privat samverkan. Medlemmarna är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt enskilda företag och organisationer. Genom samverkan skapar City i Samverkan en attraktiv och händelserik citykärna, öppen för alla. Verksamheten är en verkställande organisation som initierar och samordnar projekt samt är en kunskapsresurs för Stockholm Citys aktörer. Visionen är att Stockholm City ska vara en av Europas attraktivaste destinationer.


KONTAKTPERSONER

Inger West
Projektledare Stockholmsjul
Inger West