2017-04-05 15:36NYHETER

Frukostseminarium fredag 12 maj – Hur kommer handeln i City se ut i framtiden?

null

Många butiker får allt svårare att klara lönsamheten på grund av konkurrensen från näthandeln och externhandeln. Samtidigt som restauranger och caféer går mycket bra tycks besökarna uppskatta att spendera sina pengar på upplevelser mer än att handla i butiker.

Håller City på att tappa sin roll som regionens shoppingdestination i en allt hårdare konkurrens och i en omvärld i förändring? Kommer den fysiska shoppingupplevelsen fortfarande att vara viktig och hur ser internationella retailvarumärken på Stockholm City som handelsplats?

Medverkande är;

Emma Hernell, United Minds

Marcus Henrikson, City i Samverkan

Jens Linderstam, Cushman and Wakefield

Lars Backemar, moderator

Tid: Fredag 12 maj 08.00-09.15

Plats: Handelskammaren, Brunnsgatan 2 

OSA senast 10 maj till lotta.hammar@cityisamverkan.se


Om City i Samverkan

City i Samverkan är Stockholm Citys organisation för offentlig-privat samverkan. Medlemmarna är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt enskilda företag och organisationer. Genom samverkan skapar City i Samverkan en attraktiv och händelserik citykärna, öppen för alla. Verksamheten är en verkställande organisation som initierar och samordnar projekt samt är en kunskapsresurs för Stockholm Citys aktörer. Visionen är att Stockholm City ska vara en av Europas attraktivaste destinationer.


KONTAKTPERSONER

Inger West
Projektledare Stockholmsjul
Inger West