2016-10-31 09:28NYHETER

Frukostseminarium - Ett tryggare nattliv

null

Onsdag den 30 november bjuder City i Samverkan och stiftelsen Tryggare Sverige in till ett frukostseminarium med temat ”Ett tryggare nattliv”.

Temat bygger på trygghetsanalysen som stiftelsen Tryggare Sverige har gjort i området runt Stureplan. Syftet med seminariet är att ge panelen tillfälle att kommentera och diskutera resultatet av analysen.

I panelen medverkar Per Gunne, Stureplansgruppen, Henrik Ahlström, Polisen och representant från SL. Moderator är Magnus Lindgren, stiftelsen Tryggare Sverige.

Tid: Onsdag 30 november, kl. 08.00-09.15

Plats: Hotell Scandic Klara, Slöjdgatan 7

Anmälan: För anmälan eller mer information kontakta Jonas Lindberg via e-post:

info@tryggaresverige.org eller ring 08-29 20 00

Varmt välkommen


Om City i Samverkan

City i Samverkan är Stockholm Citys organisation för offentlig-privat samverkan. Medlemmarna är Stockholms stad, fastighetsägare, handeln, samt enskilda företag och organisationer. Genom samverkan skapar City i Samverkan en attraktiv och händelserik citykärna, öppen för alla. Verksamheten är en verkställande organisation som initierar och samordnar projekt samt är en kunskapsresurs för Stockholm Citys aktörer. Visionen är att Stockholm City ska vara en av Europas attraktivaste destinationer.


KONTAKTPERSONER

Inger West
Projektledare Stockholmsjul
Inger West