2019-11-14 12:11Pressmeddelande

Nu öppnar City Gross nya butik i Linköping

null

En bra stund före öppning ringlade kön lång utanför City Gross nya matbutik i Tornby. Med sina drygt 4 000 kvadratmeter, fokus på färskvaror och saluhallskänsla, intensifieras nu kampen om kunderna i Linköping.
– Vi har sett fram emot den här dagen! Det har varit hårt arbete med att förbereda butiken och det känns fantastiskt att så många kom för att fira, säger butikschef Stefan Öhgren.

City Gross genomförde idag sin andra etablering i Linköping. Det var i handelsområdet Tornby som hundratals förväntansfulla kunder kom för att delta under den festliga invigningen. Längs kön bjöds det på såväl tilltugg som underhållning. Förutom en röd matta som rullats ut, fanns också hela personalstyrkan på drygt 70 personer närvarande för att möta kunderna i butikens entré med applåder.

På plats fanns även ägarfamiljen Bergendahl-Mylonopoulos, ledningsgruppen, representanter från huvudkontoret i Hässleholm och leverantörer. När klockan slog 10.00 klipptes bandet av Elisabeth Bergendahl- Mylonopoulos tillsammans med butikschef Stefan Öhgren.

Linköpings färskaste butik
De drygt 4 000 kvadratmetrarna har en saluhallskänsla, erbjuder volymhandel och Linköpings bästa färskvaror. Här ryms en lång delikatessdisk med ost, chark, färsk fisk och rätter lagade i butiken. Butiksstyckat svenskt kött, fräsch catering, bröd från eget bageri och ett brett utbud av färdiga matkassar för avhämtning i butik ingår också i erbjudandet.

Intresset för att arbeta i butiken har varit stort och nästan 5000 aspiranter hörde av sig då arbetsstyrkan skulle rekryteras under hösten.

– Det har varit ett gediget arbete med att sätta gruppen. Resultatet är ett härligt och tajt gäng som alla brinner för kunderna och vill utveckla Linköpings bästa matbutik, avslutar Stefan Öhgren.

För mer information, vänligen kontakta:
Stefan Öhgren, butikschef City Gross Tornby, 070-554 62 54,Stefan.Ohgren@bergendahls.se


Om City Gross

City Gross grundades 1993 och består idag av 42 stormarknader samt e-handel. Samtliga butiker har butiksstyckat kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, landets bredaste sortiment av livsmedel, ett brett sortiment inom hus, hem och fritid samt ett storhushållssortiment för näringsidkare. City Gross drivs av Bergendahls som grundades 1922 och ägs idag av familjen Bergendahl Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen.


Kontaktpersoner

Rebecca Wictor
PR & Kommunikation
Rebecca Wictor
Kundkontakt
Kundkontakt