2024-03-25 08:17Press release

INTRODUCING: Scallop yoga mat

Casall lanserar yogamattan Scallop – en limited edition design av den bästsäljande yogamattan Grip&Cushion III. Med Scallop breddar Casall bilden av vad hemmaträningsredskap kan vara genom en högkvalitativ produkt som samtidigt blir ett blickfång i hemmet.

Yogamattan Grip&Cushion III är en yogamatta med hög prestanda och ett överlägset grepp, särskilt under aktiva yogaformer. Den täta basen av naturgummi ger utmärkt dämpning, vilket ger stabilitet och skyddar lederna under utmanande positioner. Med den nya vågiga Scallop-formen får Grip&Cushion III ett nytt uttryck som passar perfekt in i hemmet hos den inredningsintresserade.

”Med den nya Scallop-mattan får vår mest högpresterande och bästsäljande yogamatta en ny look! En spännande nyhet där funktionalitet möter design och låter yogamattan bli ett statement i ditt hem eller på yogaklassen. Den vågiga formen är inspirerad av känslan under ett skönt yogapass och inspirerar till mer flow i din träning.” Lina Forssmed, Head of Assortment & Buying på Casall Sport.

Yogamattan har utsetts till marknadens bästa av tidningen Råd&Rön, som i omfattande tester har utvärderat allt från mattans kemikalieinnehåll till prestanda. En utmärkelse som även har tilldelats Grip&Cushion III av flera internationella konsumentorganisationer, såsom danska Forbrugerrådet Tænk och österrikiska Verein für Konsumenteninformation.

Grip&Cushion III Scallop lanseras den 19 mars 2024 exklusivt på casall.com samt i Casalls Brand Stores i Stockholm och Köpenhamn. Pris 999 kronor.

DURABILITY GUARANTEE

Samtliga Grip&Cushion-yogamattor omfattas av vår hållbarhetsgaranti, vilket innebär att mattan ska behålla samma funktion även efter 500 yogaklasser. Vi är så säkra på att denna yogamatta håller samma nivå som din träning, så att vi kompenserar dig om den inte levererar.About Casall

Casall Sport AB har sedan 1984 varit vägledande inom träningsmode och hemmaträningsredskap med fokus på kvalitet, design och innovation. Casall säljs idag på 30 marknader världen över, bland annat hos Selfridges, El Corte Ingles, Le Bon Marché, specialiserade sportbutiker och på casall.com. Casall Sport AB ingår i Casallgruppen tillsammans med Casall Professional, leverantörer av professionell gymutrustning. Tillsammans omsätter gruppen närmare 400 miljoner kronor.


Contacts

Sofia Brandberg
CMO
Sofia Brandberg