2024-04-04 08:00Press release

Casall öppnar brand store i Oslo!

Casall Brand Store Oslo SketchCasall Brand Store Oslo Sketch

Snart slår Casall upp dörrarna till sin första fysiska brand store i Norge, på den anrika adressen Övre Slottsgatan 18-20.

– Det känns fantastiskt. Norge är en av våra absolut viktigaste marknader, så det är ett naturligt sätt för oss att ta nästa steg in på marknaden. Genom vår brand store kommer vi närmare kunden och kan ge en helhetsupplevelse av Casall som varumärke – en viktig pusselbit i vår omnikanalstrategi, säger Carl-Fredrik Surtevall, VD på Casall.

Tidigare har Casalls norska kunder kunnat ta del av sortimentet via casall.no och utvalda återförsäljare som Moniker Sport och Anton Sport. Från den 18 april kan de ta del av Casalls koncept och expertis inom sportmode och träningsredskap i en unik och exklusiv butik utöver det vanliga vars uttryck är framtaget av svenska designbyrån Specific Generic.

– Vår vision var att skapa känslan av en exklusiv träningsstudio, där mode möter innovativ funktion. Vi vill ge besökaren en känsla av empowerment att bära med sig därifrån, säger Isabel Serrander, Creative Director på Specific Generic.

Dagen före öppningen, den 17 april, bjuder Casall in norska influencers och träningsprofiler för att få en förhandsvisning av butiken och uppleva den senaste kollektionen.

– Vi har länge jobbat med norska influencers och har ett starkt community och nära relation med våra norska slutkonsumenter. Vår nya butik blir en ytterligare möjlighet för oss att stärka de banden och signalera hur viktig vi tycker den norska kunden och marknaden faktiskt är, säger Carl-Fredrik Surtevall.

Casall har sedan 1984 varit pionjärer inom sportmode och hemmaträningsredskap med fokus på kvalitet, design och innovation. Genom att utveckla plagg och redskap som kombinerar funktionella egenskaper och hög modegrad visar Casall att du aldrig behöver kompromissa med vare sig stil eller funktion.


About Casall

Casall Sport AB har sedan 1984 varit vägledande inom träningsmode och hemmaträningsredskap med fokus på kvalitet, design och innovation. Casall säljs idag på 30 marknader världen över, bland annat hos El Corte Ingles, Le Bon Marché, specialiserade sportbutiker och på casall.com. Casall Sport AB ingår i Casallgruppen tillsammans med Casall Professional, leverantörer av professionell gymutrustning. Tillsammans omsätter gruppen närmare 400 miljoner kronor.


Contacts

Retail Operations Manager
Anna Söderberg