2020-10-19 11:11Pressmeddelande

Pressinbjudan: Var med när Bromöllas flicklag tränar med landslaget

Bromöllas flicklag får chansen att träffa F18/02-landslaget i Sparbankshallen Bromöllas flicklag får chansen att träffa F18/02-landslaget i Sparbankshallen

Landslaget är på besök i Bromölla! Onsdagen den 21/10 kl 19.00-20.00 kommer F18/02-landslaget vara på plats i Sparbankshallen. De har bjudit in tre av kommunens flicklag i åldrarna 10-14 år att komma dit för att spela tillsammans med dem.
 
Vi hälsar pressen hjärtligt välkommen att delta när landslaget inspirerar den yngre generationen. Kvällen inleds klockan 19:00 med uppvärmning i Gröna Hallen för respektive flicklag innan träningsmatchen drar igång klockan 19.15.  Klockan 19:55-20:00 ges utrymme för frågor. 
 
 


Om Bromöllabolagen

Vi är Bromöllabolagen Bromöllabolagen är ett samlingsnamn för tre samhällsnyttiga bolag i Bromölla kommun som i gemenskap och med en känsla av samhörighet strävar efter att underlätta för våra kunder i deras vardag. För oss är det självklart att samla alla våra bolag under ett namn eftersom vi erbjuder tjänster och kompetens som svarar mot fler delar i din vardag. Vi arbetar hållbart för att hjälpas åt. Välkommen till Bromöllabolagen!

Kontaktpersoner

Mathilda Lindqvist
Kommunikatör & koordinator
Mathilda Lindqvist
Sociala medier & webb
Therese Håkansson
Marknads- och kommunikationschef
Therese Håkansson
Verksamhetsansvarig Bromölla Fritidscenter