2019-01-16 17:24Pressmeddelande

The Brewhouse Award - två nyheter och en värdinna

null

Med endast ett fåtal dagar kvar till årets sprakande finalgala i The Brewhouse Award, vågar vi redan nu sticka ut hakan och lova att årets finalgala blir bättre och mer glittrande än någonsin. Eller vad sägs om hela två nyheter som inte låter skämmas för sig.

Två nyheter
Den 18 januari kommer galagästerna att mötas av två nyheter för i år. Den första är att Brewhouse har ingått ett samarbete med Popkollo och ersatt tidigare års auktioner med en insamling för att få alla i publiken att känna sig delaktiga i att stötta Popkollos program ”Vem kan bli producent”.

– Nu kan alla som vill, vara med och utveckla musikbranschen till en mer jämlik scen och vi kan tillsammans skapa möjlighet för tjejer och transpersoner att få både kunskap, utbildning och ett nätverk för framtiden, säger Anna Svensdotter Dimle som är verksamhetschef och konstnärlig ledare på Brewhouse samt juryordförande i The Brewhouse Award.

Den andra nyheten är en helt ny tävlingskategori, Musik Innovation, med fokus på tanken att behålla, stärka och utveckla Sveriges position inom den globala musikbranschen även när den fortsätter att digitaliseras.

Kvällens värdinna

Förutom prisceremonier, gästartister och musik med Brewhouse husband, så är kvällens värdinna på plats för att ledsaga alla gäster genom galakvällen - den alltid så strålande Anna Svensdotter Dimle, Brewhouse verksamhetschef och konstnärliga ledare samt juryordförande i The Brewhouse Award.

Om tävlingen

The Brewhouse Award är en årlig idé- och innovationstävling som riktar sig till idébärare inom bland annat arkitektur, design, konst, kulturarv, litteratur, media, mode, musik och scenkonst.

Årets tävlingskategori är: Music Innovation, Open Innovation, Social Innovation ochYoung Innovation.

2018 års jury består av ett 40-tal kreatörer, innovatörer och företagsproffs som utser vinnarna till galakvällen den 18 januari.

Läs mer om The Brewhouse Award och Årets finalister här:

https://brewhouse.se/the-brewhouse-award/


Om Brewhouse Inkubator

Brewhouse är Kulturfabriken där konstnärskap och entreprenörskap kan mötas och växa. Vi bidrar till ett bredare och attraktivare näringslivsklimat, gränsöverskridande möten och större genrebredd inom kulturområdet.


Kontaktpersoner

Fredrik Björhed
Kommunikationsansvarig
Fredrik Björhed
brewhouse.se/inkubator