2021-04-30 08:56Pressmeddelande

Charlotte Odbjer ny verksamhetschef på Brewhouse

Charlotte Odbjer ny verksamhetschef på Brewhouse.Charlotte Odbjer ny verksamhetschef på Brewhouse.

Den 3 maj tillträder Charlotte Odbjer som ny verksamhetschef på Brewhouse. Pia Areblad som är Brewhouse styrelseordförande säger att hon är glad över rekryteringen.

— Från styrelsens sida är vi jättenöjda med rekryteringen. Charlotte är en mycket erfaren ledare med stort nätverk. Hon kommer kunna driva verksamheten mot vårt nya fokus; att bli en excellent inkubator inom kreativa näringar med spets inom musik, scen och ny teknik.

Charlotte som tidigare har jobbat som VD på Adapt Event & Expo och som marknadschef på Göteborgs-Posten säger att hon ser fram emot att jobba i Brewhouse kreativa miljö.

— Det känns verkligen inspirerande och jag ser mycket fram emot att påbörja uppdraget och arbetet med att utveckla verksamheten tillsammans med de nya kollegorna, säger Charlotte Odbjer.

 

Länk Brewhouse Incubator
Brewhouse Inkubator erbjuder rådgivning och affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar. Med spets inom musik, scen och ny teknik får de som har en hållbar affärsidé stöd i att utveckla sitt företag.

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Brewhouse Inkubator

Brewhouse är Kulturfabriken där konstnärskap och entreprenörskap kan mötas och växa. Vi bidrar till ett bredare och attraktivare näringslivsklimat, gränsöverskridande möten och större genrebredd inom kulturområdet.


Kontaktpersoner

Fredrik Björhed
Kommunikationsansvarig
Fredrik Björhed
brewhouse.se/inkubator