2019-11-22 11:17Bloggpost

Globala Målen i fokus på CSR-Forum 2019

null

GLOBALA MÅLEN

Glädjen skiner igenom!

Idag är Pia och Mirre från Brewhouse på CSR-forum 2019 för att uppdatera sig om det viktiga arbetet med hållbarhetsfrågor.

– Mycket handlar om att engagera sig själv och varandra genom positiv inkludering och empati. Att agera och inte bara tänka. Att stötta varandra och sprida positiv energi för att få fler att vilja förändra sitt levnadsätt, säger Mirre Sennehed som jobbar med projektet Creative Point på Brewhouse som skapar Sveriges mest tillgängliga kulturscen.

Som om dagen i sig inte vore gott nog så tog företaget SKRYTA – Slow Design, som Brewhouse nominerade, hem priset Nyttigaste Affären med nomineringen ”Ett lysande samarbete som skapar samhällsnytta”.

SKRYTA – Slow Design skapar och säljer designlampor av textilt spillmaterial, som hamnar på platser från stora internationella hotell till kontorslokaler hos svenska myndigheter. Lamporna tillverkas i samarbete med Göteborgs Stadsmission som kan erbjuda arbete på ett socialt hållbart sätt.

Grattis SKRYTA 💜

Brewhouse


Om Brewhouse Inkubator

Brewhouse är Kulturfabriken där konstnärskap och entreprenörskap kan mötas och växa. Vi bidrar till ett bredare och attraktivare näringslivsklimat, gränsöverskridande möten och större genrebredd inom kulturområdet.


Kontaktpersoner

Fredrik Björhed
Kommunikationsansvarig
Fredrik Björhed
brewhouse.se/inkubator