2020-06-05 08:48Nyheter

Bliwas livförsäkring förstärker Gofidos erbjudande

null

Det nyligen lanserade insuretechbolaget Gofido erbjuder hemförsäkring till sina kunder. Nu stärker man upp sitt erbjudande med Bliwas livförsäkring.

"Vår aktiva hemförsäkring ska ständigt bli vassare för varje enskild kund. Här visar vår analys att en livförsäkring kan vara en sådan viktig extra service. Bäst på detta är Bliwa", säger Annika Saramies, vd Gofido.

Kunderna vill ha kringtjänster

Att skydda och försäkra vår viktigaste ägodel, våra hem, är Gofidos självklara fokus. Men Gofidos användartester säger att kunderna vill ha fler kringtjänster.

"Gofido fokuserar där vi kan göra absolut störst nytta. Oavsett om du äger eller hyr bostad. Snart märkte vi att hemförsäkringen kan bli ännu starkare nu tar vi det steget", säger Annika.

Bliwa var det digitala valet

Att hitta rätt leverantör av livförsäkring var däremot inte helt lätt, visade det sig. Gofidos kravlista gällde inte bara låga priser och stor flexibilitet. Allt ska dessutom gå att sköta digitalt.

"Livförsäkringar har kommit mer i ljuset det senaste årtiondet. Men villkor, teknik, service och erbjudande är fortfarande ofta väldigt mossiga. Många har blanketter som religion. Branschen vill dessutom sälja livförsäkring som en exklusiv tjänst. Vi vill göra det tvärt om. En naturlig service för de flesta. Den som svarade klart bäst på detta var Bliwa", säger Annika Saramies.

Livförsäkring är omtanke om dina närmaste

Bliwa har genom åren skapat ett starkt erbjudande som genom detta samarbete kan nå ut till fler.

"Vår livförsäkring är något du har av omtanke för dina närmaste. Gofido utmanar branschen och det är kul att de vänder sig till oss då vi försäkrar människor, inte saker. Det präglar oss som företag. Vi ser med spänning fram emot att stå för en del av ett gemensamt erbjudande", säger Johan Gunnarson, vice vd Bliwa.


Om Bliwa

Bliwa är ett kundägt försäkringsbolag specialiserat på personförsäkringar. Vi erbjuder ekonomisk trygghet till anställda, medlemmar och deras familjer. Våra försäkringar ger pengar vid olyckor, sjukdom, arbetslöshet och dödsfall.


Kontaktpersoner

Daniel Olemyr
Kommunikationschef
Daniel Olemyr