2020-04-07 14:29Nyheter

Webbinarium: Hur kan ni ordna laddplats till er verksamhet?

null

Välkommen att delta på webbinarium 22 april!
Hur kan ni ordna laddplats till er verksamhet?

Allt fler intresserar sig för och använder laddbara bilar. Det ökar behovet för fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar att kunna erbjuda laddning. Inom kort har ni en hyresgäst, medarbetare eller medlem som behöver ladda sin bil.

Moa Breivik och Jimmy Anjevall från Energikontoret på Region Jämtland Härjedalen reder ut hur elbilar fungerar i praktiken. De berättar om tekniska lösningar för installation, balansering av effektuttag, investeringsstöd, betalningslösningar, m.m. 

Du som deltar får de kunskaper som behövs för att ta nästa steg mot en egen laddplats och ha möjlighet att boka en egen kostnadsfri rådgivning för att diskutera vidare.

Onsdag 22 april

10:00-11:00 Elbilsladdning för fastighetsägare och företag

15:00-16:00 Elbilsladdning i bostadsrättsföreningen 

 

ANMÄLAN

Senast den 20 april via  bit.ly/elfordon
Du får ett mail med möteslänk och instruktioner för anslutning dagen innan webbinariet.
Kontakt: moa.breivik@regionjh.se, 063-14 66 10

 

Inom projektet SiSL Mellersta Norrland skapar vi goda förutsättningar för laddbara bilar i Västernorrlands och Jämtlands län. 

Aktiviteten arrangeras av projektet Stolpe in för Stad och Land Mellersta Norrland (SiSL). Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, regionala tillväxtmedel och medverkande partners.


Om BioFuel Region

BioFuel Region är en medlemsägd icke-vinstdrivande organisation. Vi bidrar till en fossilfri fordonsflotta och en utvecklad bioekonomi genom att initiera, koordinera och samverka i projekt. Våra medlemmar finns i de fyra nordligaste länen och vi samarbetar med offentlig sektor, näringsliv samt forskning och utveckling. Finansieringen sker via medlemsavgifter, regionala medel och projektmedel och idag arbetar åtta personer i Umeå.


Kontaktpersoner

Hanna Olovsson
Projektledare
Hanna Olovsson
Lena Jonsson
Projektledare
Lena Jonsson
Magnus Matisons
Projektledare Bioekonomi
Magnus Matisons
Johan Lagrelius
Projektledare
Johan Lagrelius
Barbro Kalla
Kommunikatör och projektledare
Barbro Kalla
Arne Smedberg
VD BioFuel Region
Arne Smedberg
Ida Norberg
Projektledare
Ida Norberg