2016-01-27 12:24Pressmeddelande

Ny KAM hos BCA Vehicle Remarketing

null

Kent Lövgren är ny KAM på BCA Vehicle Remarketing. Kent Lövgren har tidigare drivit egen remarketing anläggning i Vimmerby sedan 2000, och har stor erfarenhet av fordonsförsäljning genom auktion.


 - Det ska bli fantastiskt roligt att vara med och vidareutvecklingen BCA i Sverige. Att jag fått förtroende att vara med och bygga vidare på den satsning BCA gjort i Sverige känns både spännande och utmanande. Det finns en enorm potential på den svenska marknaden och det är min fulla övertygelse att vi kommer uppfylla de visioner och mål som satts upp för BCA Sverige, säger Kent Lövgren.

- Kent Lövgren är en säljare med mycket brett kunnande inom fordonsmarknaden och har stor kännedom om kundens behov. Det känns mycket inspirerande att ha med Kent Lövgren på BCA:s fortsatta expansionsresa i Sverige, säger Peo Siwertson, Försäljningschef i Sverige på fordonsauktionsföretaget BCA.

Kent Lövgren tillträder sin tjänst på BCA under januari månad.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Ramnek, VD, BCA Vehicle Remarketing

Tel: 0701-620 120 eller e-post: jonas.ramnek@bca-bilauktion.seHemsida: http://www.bca-europa.com


Om BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,4 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 14 000 fordon.