2018-01-09 08:06Pressmeddelande

Ny försäljningschef hos BCA Vehicle Remarketing

null

Johan Browaldh blir ny försäljningschef på BCA Vehicle Remarketing. Johan Browaldh kommer närmast från KVD där han haft rollen som Säljledare för större kunder. Johan Browaldh tillför en gedigen erfarenhet och kompetens med stor erfarenhet av fordonsförsäljning genom auktion, med 15 år inom branschen.

- Det är fantastiskt roligt och stimulerande att jag fått förtroende att vara med och bygga vidare på den satsning BCA redan gjort i Sverige. Det var helt enkelt ett erbjudande och en utmaning jag inte kunde säga nej till. BCA har idag en ledande roll i Sverige med en exportmöjlighet ut till Europa som blir allt mer viktig vid avyttring av fordon. Tillväxtpotential i Sverige är mycket starkt och det är min fulla övertygelse att vi kommer uppfylla de visioner och mål som satts upp för BCA Sverige, säger Johan Browaldh, Försäljningschef i Sverige på fordonsauktionsföretaget BCA Vehicle Remarketing.

-Med Johan Browaldh i rollen som försäljningschef får BCA Sweden en senior ledare med tydligt kommersiellt driv, som kan göra affärer utifrån sin erfarenhet och sitt väl utvecklade nätverk inom branschen, säger tf. VD Peo Siwertson på fordonsauktionsföretaget BCA Vehicle Remarketing.


Johan Browaldh tillträder sin tjänst på BCA under januari månad.


För ytterligare information kontakta:

Peo Siwertson, tf.VD, BCA Vehicle Remarketing, tfn: 070-309 30 32 eller e-post: peo.siwertson@bca.com Hemsida: www.bca.com


Om BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,4 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 14 000 fordon.