2017-11-14 07:22Pressmeddelande

BCA Vehicle Remarketing tillsätter en ny tillförordnad VD

null

Peo Siwertson tillträder med omedelbar verkan som tillförordnad VD för BCA Vehicle Remarketing AB. Peo Siwertson tar över rodret, tills rekryteringen av ordinarie VD är klar, efter Jonas Ramnek som gått vidare inom BCA som landschef för BCA Tyskland. Peo har en bakgrund som VD i andra bolag och är för närvarande även försäljningschef för BCA Sverige. Peos uppdrag som tillförordnad VD är att fortsätta den expansionsresa som BCA Sverige just nu är inne i.

Peos kommenterar:

– Jag är mycket glad över förtroendet att leda BCA Sverige som är inne i en spännande fas med stor tillväxt. Det finns en enorm potential på den svenska marknaden med senaste årens ökade nybilsförsäljning där privatleasingen etablerat sig på allvar. BCA är idag en naturlig kanal ut i Europa för våra uppdragsgivare där exportmöjligheten blir allt viktigare.

Jonas kommenterar:

-Det är med stort förtroende jag lämnar över till Peo Siwertson som tillförordnad VD. Peo har varit med på en fantastisk utveckling med BCA Sverige under de senaste åren och jag har fullt förtroende för att Peo kommer att leda BCA Sverige i positiv riktning framåt.


För ytterligare information kontakta:

Peo Siwertson, tf. VD, BCA Vehicle Remarketing

Tel: 070-309 30 32 eller e-post: peo.siwertson@bca.com
Hemsida: www.bca.com


Om BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,4 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 14 000 fordon.