2014-05-12 14:13Pressmeddelande

BCA Vehicle Remarketing stärker säljteamet

null

BCA Vehicle Remarketing stärker nu upp det svenska säljteamet med en erfaren Key Account Manager.

Thomas Rolfes med över 8 års erfarenhet från bilauktioner börjar som Key Account Manager och tillträder sin tjänst under Maj månad. Thomas Rolfes kommer senast från KVD Bilauktioner där han arbetat som Key Account Manger och har lång erfarenhet av B2B-försäljning mot företag med fordonsflottor.

”Vi ser en fortsatt stark efterfrågan av våra tjänster och med Thomas Rolfes ombord kommer han att bidra med stor kunskap och erfarenhet i rollen som Key Account Manager.” säger Peo Siwertson, Försäljningschef i Sverige på fordonsauktionsföretaget BCA Vehicle Remarketing.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Ramnek, VD, BCA Vehicle Remarketing, tfn: 0701-620 120 eller e-post: jonas.ramnek@bca-bilauktion.se
Hemsida: http://www.bca-europa.comOm BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,4 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 14 000 fordon.