2014-05-27 08:14Pressmeddelande

BCA Vehicle Remarketing öppnar filialkontor i Göteborg

null

BCA Vehicle Remarketing är den största auktionsgruppen i Europa för fordon med mer än 60 års erfarenhet och hanterar 8000 bilauktioner om året med mer än 1 miljon fordon.

BCA Vehicle Remarketing har nu tecknat avtal med Eklandia Fastighets AB för att öppna upp ett filialkontor i anslutning till befintligt defleet och remarketingcenter på Sydatlanten i Göteborg.  

-”Vi ser en stor efterfrågan av våra tjänster och i samband med att det nya filialkontoret i Göteborg öppnas i juni stärker BCA Vehicle Remarketing sin närvaro i Sverige med ytterligare anställningar”, säger Jonas Ramnek, VD på fordonsauktionsföretaget BCA Vehicle Remarketing.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Ramnek, VD, BCA Vehicle Remarketing

Tel: 0701-620 120 eller e-post: jonas.ramnek@bca-bilauktion.se
Hemsida: http://www.bca-europa.comOm BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,4 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 14 000 fordon.