2016-02-25 07:53Pressmeddelande

BCA Vehicle Remarketing bygger vidare på ett starkt team

null

BCA Vehicle Remarketing fortsätter med att bygga upp ett starkt team för att möta framgångarna med en ökad tillväxt på den svenska marknaden.

Björn Lepik är senaste tillskottet och kommer att vara placerade på kontoret i Göteborg. Björn Lepik har flera års erfarenhet med värdering av fordon både som säljare inom bilhandeln, och som värderare för fordonsauktioner i sin senaste tjänst.

-Vi befinner oss i en stark expansionsfas med stor efterfrågan av våra tjänster i Sverige, och med Björn Lepiks erfarenhet som fordonsvärderare kan vi tryggt fortsätta växa, säger Peo Siwertson, Försäljningschef i Sverige på fordonsauktionsföretaget BCA Vehicle Remarketing.


Björn Lepik tillträdde sina tjänst under februari månad.

För ytterligare information kontakta:

Jonas Ramnek, VD, BCA Vehicle Remarketing

Tel: 0701-620 120 eller e-post: jonas.ramnek@bca.comHemsida: www.bca.com


Om BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,4 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 14 000 fordon.