2018-03-26 13:19Pressmeddelande

BCA utser Peo Siwertson som General Manager för BCA Sverige

null

BCA Vehicle Remarketing AB tar nästa steg i Sverige för en ökad tillväxt samt ökar fokus på att skapa Sveriges bästa marknadsplans för avyttring av fordon mot Europa.

Som ledare för detta steg utses nu Peo Siwertson, som General Manager för BCA’s svenska verksamhet. Peo är idag tillförordnad VD för BCA Vehicle Remarketing och driver den svenska verksamheten sedan november 2017, och har även en bakgrund som säljchef för BCA Sverige sedan 2014.

Peos kommenterar:

– BCA Sverige har en fantastisk möjlighet att växa och jag ser fram emot att fortsätta leda BCA Sverige i positiv riktning framåt mot våra uppsatta mål.

För ytterligare information kontakta:

Peo Siwertson, General Manager, BCA Vehicle Remarketing

Tel: 070-309 30 32 eller e-post: peo.siwertson@bca.comHemsida: www.bca.com


Om BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,4 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 14 000 fordon.