2022-03-02 14:09Pressmeddelande

BCA i hela Europa agerar till stöd för Ukraina

BCA Sverige och BCA Europa ser med stor sorg på vad som händer i Ukraina.

Vi garanterar att vi inte kommer att exportera några fordon eller göra några affärer överhuvudtaget med Ryssland eller Belarus, tills de stoppar invasionen av ett suveränt Ukraina.

Vi uppmanar dessutom våra kunder och samarbetspartners att hjälpa oss att hitta äldre 4-hjulsdrivna fordon, helst manuell växellåda, för att understödja det Ukrainska folkets mobilitet i konflikten. Vi tar tacksamt emot alla tips men naturligtvis även donationer!

BCA kommer se till att de hamnar vid den polska gränsen och till rätt mottagare. Hör av er till er vanliga BCA-kontakt, så löser vi logistiken.

Det här gör vi tillsammans för att stötta demokratin och suveräna staters rätt i Europa.

Tack för er hjälp!

#standwithukraine #oneeurope


Om BCA Vehicle Remarketing AB

BCA Vehicle Remarketing har mer än 70 års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Sedan starten 1946 och fram till idag har BCA varit ledande inom denna del av bilmarknaden. Med 50 defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. BCA har en årsomsättning på över 45 miljarder SEK och har ca 4 000 anställda. BCA har ett nära samarbete med bilfabrikerna, importörerna, uthyrnings-, leasing- och finansieringsbolag samt vagnparksägare, kommun och stat. BCA håller årligen över 8 000 auktioner i hela Europa och hanterar varje år över 1,7 miljoner begagnade bilar. I Sverige är BCA Vehicle Remarketing etablerade sedan 2005. Vi har tre anläggningar (Göteborg, Malmö och Södertälje) som hanterar cirka 20 000 fordon.