2022-04-13 06:20Lehdistötiedote

Aurora innovation yhteistyö LINK Mobilityn

Aurora Innovationin yhteistyö mobiilipalveluita tarjoavan LINK Mobilityn kanssa syvenee – tuloksena uusia ja asiakasystävällisempiä keinoja viestiä terveyskeskuksille

Yhteydenpito potilaan ja terveydenhuollon välillä helpottuu tehostamalla nykyisten kanavien käyttöä sekä kehittämällä uusia viestintäkanavia.

HELSINKI (12.4.2022) – Terveydenhuollon asiakaspalvelun viestintäratkaisuja tarjoava Aurora Innovation ja suomalainen LINK Mobility ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä yritysten nykyinen yhteistyö tulee tiivistymään myynnin ja palveluiden kehittämisen osalta. Sen ansiosta esimerkiksi Aurora Innovationin teleQ-palveluun integroidaan uusia asiakasystävällisempiä viestintäkanavia asiakastarpeiden kehittyessä.

Potilasviestintää koordinoiva hoitaja näkee asiakkaan lähettämät tekstiviestit kootusti samassa näkymässä myös muista kanavista saapuneiden yhteydenottojen kanssa. Tavoitteena on, että pelkän tekstiviestin lisäksi asiakkaat voivat jo lähitulevaisuudessa lähettää terveydenhoitoon myös kuvia tai asiakirjoja helposti omasta puhelimestaan.

Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2017 tavallisten tekstiviestien osalta.

"Olen todella iloinen hyvin toimivan yhteistyömme laajenemisesta. Esimerkiksi WhatsAppin integroiminen teleQ-järjestelmään tarkoittaisi, että niin terveydenhuollon ammattilaiset kuin heidän asiakkaansa saisivat jälleen yhden joustavan kommunikointivaihtoehdon lisää. Terveyskeskukset voisivat päättää, ottavatko ne WhatsApp-mahdollisuuden käyttöön sekä millaisissa yhteydenotoissa sitä ensisijaisesti käytettäisiin”, kertoo Aurora Innovationin Suomen ja Baltian maajohtaja Toni Kivinen.

Tällä hetkellä 38 prosenttia Suomen väestöstä on Aurora Innovation Oy:n perusterveydenhuollolle ja erikoissairaanhoidolle tarjoamien viestintäratkaisujen piirissä. Tekstiviestien saralla WhatsApp on Suomessa kaikkein suosituin pikaviestisovellus. Vuonna 2021 WhatsApp nousi Suomen suosituimmaksi sosiaalisen median palveluksi, kun 72 prosenttia yli 18-vuotiaista suomalaisista käytti sovellusta aktiivisesti. Myös vuonna 2020 tehdyssä selvityksessä WhatsApp nousi suomalaisille selvästi tärkeimmäksi sovellukseksi.

“On ilo tukea Aurora Innovationia teleQ-palvelun laajentamisessa uusissa sekä olemassa olevissa asiakkaissa. Erityisen hienoa on auttaa heidän asiakkaitaan rakentamaan entistä paremmat edellytykset yhä asiakaslähtöisemmälle ja nykyaikaisemmalle potilasviestinnälle. WhatsApp tulee mullistamaan terveydenhuollon toimijoiden asiakasviestintää. Palvelu mahdollistaa asiakasprosessien ja -viestinnän automatisoinnin ennennäkemättömällä tavalla, joka vastaa asiakkaiden alati kasvaviin odotuksiin palvelun saatavuudesta ja helppoudesta”, sanoo LINK Mobility Oy:n toimitusjohtaja Immo Salonen.

Seuraavaksi tavoitteena on rakentaa asiakkaan kanssa ensimmäinen pilotti WhatsAppin integroinnista potilasviestintäjärjestelmään.

 

 


Yrityksestä Aurora Innovation Oy

Aurora Innovation on johtava terveydenhuollon SaaS-asiantuntija, joka on sitoutunut parantamaan hoitopalvelujen saatavuutta ja luomaan hyvin toimivia työympäristöjä terveydenhuollon ammattilaisille. Aurora teleQ -tuote kokoaa yhteen terveydenhuollon ammattilaiset ja hoidon tarpeessa olevat ihmiset – molemmille sopivana ajankohtana toimivimpia viestintäkeinoja hyödyntäen – mikä parantaa potilaiden hoitokokemusta ja sujuvoittaa terveydenhuollon prosesseja. Aurora Innovationin pääkonttori on Ruotsissa. Yhtiö toimii myös Suomessa, Alankomaissa, Portugalissa ja Espanjassa. Lisätietoja www.aurorainnovation.com


Yhteyshenkilöt

Toni Kivinen
Country Director Finland & Baltics
Toni Kivinen