2019-11-01 14:30Uutiset

Aurora Innovation osallistuu HiMSS Europe -konferenssiin Helsingissä

Kesäkuun 11.-13. päivänä, Aurora Innovation osallistuu HIMSS European Conference & Exhibition -tapahtumaan Helsingissä. HIMSS ja Health 2.0 jatkavat yhteistyönsä vahvistamista ja ovat valinneet yhden mailman innovatiivisimmista maista isännöimään vuoden 2019 konferenssia.

Terveysviranomaisten ja terveysyrittäjien yhteinen ponnistus

Saman katon alle kokoontuneina, terveysviranomaisilla sekä terveysyrittäjillä on paremmat mahdollisuudet vuorovaikutukseen, toisiltaan oppimiseen sekä Eurooppalaisen eTerveyspalvelujen edistämiseen. Onnistuaksemme terveydenhuollon digitalisoitumisessa, tarvitsemme oikeita työkaluja sekä oikeita kyvykkyyksiä, Aurora Innovation tarjoaa näitä molempia.

Jatkuvia päivityksiä Aurora Innovationilta

Pääset seuraamaan tätä tapahtumaa LinkedIn sivuillammeKysymyksissä koskien Aurora Innovationin osallistumista Euroopan HIMSS -konferenssiin, otathan yhteyttä Aurora Innovationin edustajiin Henrik Westerbergiin tai Mikael Liiakseen.

Tietoa HIMSS:ta

HIMSS on terveydenhuollon tietoteknologian mahdollistaman muutoksen puolestapuhuja, neuvonantaja ja ajatusjohtaja. Tuottoa tavoittelemattomana järjestönä, HIMSS yhdistää terveys- ja hoitoalan ekosysteemin keskeiset sidosryhmät tapahtumien, median, analyysien ja yhteisöjen kautta.


Yrityksestä Aurora Innovation Oy

Ruotsin Uppsalassa vuonna 1996 perustettu Aurora Innovation auttaa yrityksiä ja organisaatioita kehittämään asiakaspalvelunsa laatua parantamalla tavoitettavuutta ja helpottamalla yhteydenottoa yrityksen ja asiakkaiden välillä. Aurora Innovation on Aurora Investin tytäryhtiö, ja sillä on yli 70 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Hollannissa, Portugalissa ja Espanjassa. Yrityksen liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa vuosittain. Aurora teleQ on johtava potilaiden tavoitettavuutta maksimoiva resurssienhallinnan viestintäratkaisu, joka tarjoaa takaisinsoittopalvelua, jonotustoimintoa sekä sähköisiä monikanavaisia yhteydenottopalveluita (chat, sähköposti, videopuhelu, tekstiviesti).


Yhteyshenkilöt

Antti Luoto
Country Director Finland & Baltics
Antti Luoto