2018-10-01 11:14Nyheter

Aurora Innovation startar nätverk för verksamhetsutvecklare i vården

null

Aurora Innovation startar nätverk för verksamhetsutvecklare och e-hälsostrateger inom hälso- och sjukvården. Nätverket riktar sig till både privata aktörer och regioner. Vision 2025 närmar sig med stormsteg. Alla jobbar med frågor relaterade till visionen och utvecklingen inom e-hälsa går svindlande fort. Det finns ett behov av att höra hur andra lyckats och att diskutera gemensamma utmaningar.

Den första träffen för nätverket kommer hållas på Aurora Innovations kontor i Uppsala den 24/10. Där kommer förutsättningarna sättas för vad nätverket vill göra under det kommande året. Tanken är att det ska vara en träff om året men sedan också fyra exklusiva webinarium och ett trendspanande nyhetsbrev som kommer skickas ut varannan månad. Dessutom får medlemmarna tillgång till en LinkedIn grupp där de under året kan fortsätta prata om aktuella ämnen. Utgångspunkten är att nätverket kommer vara det medlemmarna vill att det ska vara.

Vad är då Aurora Innovations roll? Vi sammankallar till alla träffarna, både till nätverksträffen och till de olika webinarium som kommer att hållas regelbundet. Dessutom står vi för innehållet. Vi ser alltså till att alla event har relevant och intressant innehåll, vi sammanställer nyhetsbrevet och modererar gruppen på LinkedIn.

Vad händer 24/10? Vi börjar dagen med lite frukost 09.30 sedan blir det introduktion av nätverket. Kl.10.30 får vi besök av en extern inspiratör Roger Molin som tidigare varit analytiker på SKL med inriktning demografi och digitalisering. Vi äter sedan lunch tillsammans och på eftermiddagen testar vi ett koncept som kallas un-conference. Läs hela agendan och anmäl dig här.

Om du inte kan komma den 24/10 men ändå vill vara med i nätverket går det också bra.

Låter det intressant? Läs mer här


Om Aurora Innovation AB

Aurora Innovations vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Vi arbetar utifrån värderingar samarbete, mod och enkelhet. Målet med vår verksamhet är att fortsätta utveckla marknadsledande och samhällsnyttiga produkter av hög kvalitet främst för hälso- och sjukvården. Aurora Innovation grundades 1996 i Uppsala, Sverige. Idag har vi en omsättning på cirka 80 miljoner. Vi har ca 70 anställda som arbetar inom utveckling, sälj, marknad och customer success på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna, Spanien och Portugal. Vi har cirka 2 500 molnbaserade installationer hos våra kunder runt om i Europa och arbetar aktivt med att bredda vår marknad. Vi utvecklar huvudsakligen två produkter: Aurora teleQ är en digital plattform för patientkontakt som hjälper hälso- och sjukvården kommunicera med patienter på deras villkor med hög tillgänglighet. Den digitala plattformen kan byggas med flera olika moduler, telefoni, chatt, video och sms, samlade i ett och samma gränssnitt. Aurora spondi är appen som tar hand om samtalen när du inte kan svara. Med vår företagslösning har du mobila svarsgrupper med gemensam uppföljning. Du kan även spela in samtal och koppla ihop telefonin, oavsett om ni har olika operatörer eller sitter på utspridda platser. Våra produkter är molnbaserade, webbaserade och växeloberoende.