2018-03-27 07:15Pressmeddelanden

Östers IF är stolta över att få presentera Atteviks & Volkswagen som ny premiumpartner till föreningen inför säsongen i Superettan 2017.

Konceptet med Premiumpartner är nytt för 2017 och är ett av de större samarbeten Östers IF gör. Det nya konceptet gör Atteviks & Volkswagen till en av Östers viktigaste partners för att nå målen under säsongen.

– De blir ny dräktpartner och kommer exponeras på ett nytt sätt inför varje match på Myresjöhus Arena, vilket kommer att uppskattas av våra supportrar, säger Andreas Skagerlind, Försäljning & Marknadschef, Östers IF.
Som representant för bilmärket Volkswagen i större delen av Småland blir nu Atteviks lokalt en stark samarbetspartner till Östers IF. Atteviks har haft ett framgångsrikt samarbetsavtal med Jönköping Södra under en längre tid och vill nu även vara med och stötta Östers resa tillbaka till Allsvenskan.

Svensk elitfotboll presenterade inför säsongen 2016 Volkswagen som ny officiell bilpartner till ligorna Allsvenskan och Superettan. Parternas ambition, tillsammans med lokala aktörer som Atteviks, är ett långsiktigt samarbete där liganivån förstärker Volkswagens nuvarande engagemang på klubbnivå. Samarbetet ger också både ligorna och klubbarna en starkt etablerad partner som vill vara aktivt delaktig i utvecklingen av Svensk elitfotboll. Volkswagen kommer att synas i samband med samtliga matcher i Allsvenskan och Superettan med start säsongen 2016.

 – I och med avtalet med SEF tar vi vår satsning på fotbollen ett steg vidare. Fotboll har en stark förankring hos svenskarna och hos många av våra kunder, det är en riktig folksport som passar oss väl. Den svenska elitfotbollen skapar också möjligheter till ett brett engagemang på alla nivåer, inte minst hos barn och ungdom, säger Mattias Gustavsson, Märkeschef Volkswagen Atteviks Personvagnar AB.

0767-681456
Mattias.Gustavsson@atteviks.se


Om Atteviks

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Seat, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen. Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: personvagnar och lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping.


Kontaktpersoner

Nicklas Arvidsson
Kommunikationsansvarig
Nicklas Arvidsson