2023-08-29 07:00Pressmeddelanden

Ny VD för Atteviks Bil AB

Torbjörn Zinn. Foto privat. Torbjörn Zinn. Foto privat.

Atteviks Bil AB kan stolt meddela att ny VD på Atteviks Bil blir Torbjörn Zinn. Torbjörn börjar hos oss den 1 november 2023. Torbjörn kommer närmast från Isiflo som VD och har en stark bakgrund som ledare och VD från olika företag och branscher. Idag är Jan Wallin tillförordnad VD sedan i mars och kommer att återinträda sin roll som HR-chef i Atteviks koncernen vid samma tidpunkt.

”Jag och styrelsen är mycket glada över att Torbjörn tackat ja till VD-rollen för Atteviks Bil och vi ser med spänning fram emot nya framgångar för bolaget med hjälp av Torbjörns gedigna ledarerfarenhet och starka driv, säger Karin King, VD Atteviksgruppen.”


Om Atteviks

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Seat, Cupra, Skoda och Scania. Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen. Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping.


Kontaktpersoner

Karin King
VD Atteviksgruppen AB
Karin King