2024-01-31 13:43Pressmeddelande

Succén Swedish Forestry Expo kommer tillbaka!

Hero SFE med logo

Efter den framgångsrika premiären var det inga tvivel om att Swedish Forestry Expo skulle komma tillbaka. Nästa gång mässan genomförs blir den 3–5 juni 2027.

Branschorganisationen MaskinLeverantörerna tillsammans med sin skogsmaskinsektion har beslutat att Swedish Forestry Expo återvänder till Solvalla den 3–5 juni 2027. Precis som tidigare kommer denna internationella mötesplats att vara inriktad på det professionella skogsbruket med maskinerna i fokus.  

- Vi är mycket nöjda med Swedish Forestry Expo 2023. Vårt mål var att skapa en ny och attraktiv mötesplats för det professionella skogsbruket, där besökarna kunde se relevanta produkter och den senaste tekniken inom skogsmaskinsbranschen. Efter den lyckade premiären ser vi fram emot att utveckla varumärket ytterligare och få samla branschen igen om fyra år, säger Lina Hallman, vd MaskinLeverantörerna.

Även skogsmaskinföretagen var nöjda med mässan och ser fram emot att träffas igen 2027.

- Vi har ju haft några år där vi inte fått möjligheten att mötas, så den här mässan har varit väldigt efterlängtad och jag tycker den blev precis så bra som vi hoppats på. Vi såg också att det finns mycket framtidstro bland utställarna, vilket känns roligt. Mässan gav oss tillfälle att åter möta våra professionella kunder och det blev många goda samtal. Några av ledorden för mässan var jämlikhet, hållbarhet och innovation vilket fick ett positivt bemötande från besökarna, berättar Ulf Nordström, ordförande för skogsmaskinssektionen.

Arrangören At Event Sweden ser framemot att fortsätta utveckla konceptet.

- Vi på At Event är mycket glada över att Swedish Forestry Expo återvänder till Solvalla. Det var en fantastisk upplevelse att få arrangera en sådan stor och framgångsrik mötesplats och vi ser mycket fram emot att fortsätta bygga upp Swedish Forestry Expo som ett starkt varumärke tillsammans med MaskinLeverantörerna. Nu påbörjar vi planeringen för ett ännu bättre arrangemang för både utställare och besökare 2027, säger Anton Erlandsson, mässansvarig, At Event.

Fakta om Swedish Forestry Expo 2027
Tid: 3-5 juni 2027
Plats: Solvalla, Stockholm, Sverige
Utställare: Företag som har produkter för det professionella skogsbruket
Arrangör: MaskinLeverantörerna i samarbete med At Event Sweden AB

Fakta om Swedish Forestry Expo 1-3 juni, 2023
Antal utställare: 136st
Antal besökare: 10.247st
Antal Nationaliteter på plats: 55st

För mer information:
Mässansvarig och presskontakt: Anton Erlandsson,
anton@at-event.se, +4670 820 33 54
VD MaskinLeverantörerna: Lina Hallman,
lina.hallman@maskinleverantorerna.se, +46 8 50893884

www.forestryexpo.se


Om At Event Sweden

Tillsammans har vi på At Event över 70 års erfarenhet av att skapa kvalitativa evenemang med kunden i fokus. Vi arrangerar allt från små konferenser till storskaliga mässor på 70.000m2. Genom lyhördhet till våra kunders behov erbjuder vi helhetslösningar som överträffar våra kunders förväntningar.


Kontaktpersoner

Anton Erlandsson
Mässansvarig Svenska Maskinmässan, Swedish Forestry Expo
Anton Erlandsson