2019-02-12 08:25Nyheter

Förändringar i Arrivas ledningsgrupp

Per-Eric Bjurenborg, divisionsdirektör Buss, lämnar efter överenskommelse sin anställning i Arriva. Per-Eric har under sina tre år i Arriva bidragit med sin tekniska kompetens och gedigna branscherfarenhet och vi tackar honom för hans insatser i divisionen.

Under tiden fram tills att en ny divisionsdirektör är på plats kommer Anders Frykman, idag affärsområdeschef Stockholm, att utöver sin nuvarande roll gå in som tillförordnad divisionsdirektör med ansvar för hela den operativa bussverksamheten.

Annette Jensen, som sedan en tid tillbaka lett teknikorganisationen inom divisionen på konsultbasis, anställs och får ett utökat ansvar där även fastighetsavdelningen och Claims tillsvidare kommer att ingå.

Anders Frykman och Annette Jensen rapporterar båda till VD Johan Åhlander och ingår tillsvidare i Arrivas svenska ledningsgrupp.


Om VR Sverige

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 400 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del i Arrivkoncernen som i sin tur ägs av Deutsche Bahn. DB grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Berlin. Man har verksamhet inom logistik- och transportsektorn och är 291 000 medarbetare i 130 länder.


Kontaktpersoner

Pressjour
Pressjour