2013-09-12 15:30Pressmeddelande

Toppmodern hälsokälla nyöppnar vid Hötorget

null

Apoteksgruppens Orfeus vid Hötorget i centrala Stockholm är välkänt för många Stockholmare och turister. För en tid sedan stängdes apoteket för modernisering och idag den 12 september slås dörrarna upp igen. Kunderna kommer att mötas av en toppmodern lokal, en ny inredningsstil och premiären för konceptet Hälsokällan - ett sortiment med extra stort fokus på produkter och information som hjälper människor att få en riktigt god hälsa.

På Apoteket Orfeus, som drivs av Apoteksgruppen och ligger bredvid CityAkuten vid Hötorget, kommer nypremiären att firas med en rad prisvärda erbjudanden!

- Hösten är både förkylningstid och en tid då många söker vägar till ett mer hälsosamt liv. Vi ser fram emot att kunna välkomna både nya och gamla kunder och hjälpa dem att må lite bättre. Att kunna göra det i en helt nyrenoverad miljö är en stor bonus och vi är väldigt stolta över vårt härliga apotek, säger Rachelle Abdallah, apotekschef.

En inspirationskälla till bättre hälsa

Inom konceptet Hälsokällan återfinns produkter och kundanpassad information (tips och ”justnu”-erbjudanden) som hjälper kunderna att hitta bra vardagsprodukter för ett hälsosamt liv. Här samlas vitaminer, mineraler, kosttillskott och växtbaserade läkemedel och sortimentet inom Hälsokällan kommer att utvidgas löpande. Under hösten kommer bl.a. fler vitaminer och mineraler under eget varumärke och konceptet kommer att lanseras succesivt på samtliga apotek inom Apoteksgruppen.

Ny kostym

Apoteksgruppens Orfeus har inte bara helrenoverats, det bär också företagets nya grafiska profil på allt från fasadskyltar till inredningsdetaljer.

För mer information om Apoteksgruppen, nya Orfeus och öppningsaktiviteter kontakta:

Rachelle Abdallah, Apotekschef, rachelle.abdallah@apoteksgruppen.se, tfn: 08-24 11 62

Eva-Britt Gustafsson, VD, eva-britt.gustafsson@apoteksgruppen.se, tfn: 070-548 29 44Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT