2016-06-16 12:01Pressmeddelande

Idag öppnade ett nytt apotek i Simrishamn inom Apoteksgruppen.

null

Från och med idag finns ett helt nytt apotek inom kedjan Apoteksgruppen vid den nya stora Coop-butiken i Simrishamn. Totalt har Apoteksgruppen nu 175 apotek. Det är entreprenören Alissa Nilsson White, som sedan tidigare driver apotek i Simrishamn, Brösarp, Järpen respektive Åre, som tillsammans med sina medarbetare erbjuder sina kunder ett nytt apotek med ett unikt sortiment och en barnhörna.

Invigningen inleddes med bandklippning av apotekschefen Sofie Löfquists dotter Majken och under dagen och resten av veckan utlovas fina öppningserbjudanden och aktiviteter för stora och små.

- Jag vill hela tiden utveckla både medarbetareoch apoteken för att ge våra kunder en bättre upplevelse, säger Alissa Nilsson White.

Alissa är född och uppvuxen i USA men har sedan juli 2010 drivit apotek inom Apoteksgruppen, i så skilda delar av landet som Skåne och Jämtland. Det här blir hennes femte apotek. Gemensamt för alla apoteken är att man vill erbjuda sina kunder personlig service i en trevlig miljö och i det nya apoteket kommer man därför att ha en liten barnhörna som service till föräldrar som besöker apoteket.

- Vi vill ju bidra till bättre hälsa och därför kommer vi att utöver det vanliga apotekssortimentet erbjuda produkter för resa, spa-behandling samt bra barnleksaker och spel, fortsätter Alissa Nilsson White.

Förutom produkterbjudanden under den första veckan kommer Friskis & Svettis att ha gympapass strax utanför apoteket torsdagen den 16 juni kl. 17.00. Den 17 juni mellan kl. 10.00 – 13.00 kommer en hudvårdsexpert från Vichy att finnas på plats på apoteket.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT