2014-05-27 10:13Pressmeddelande

Farmacevter i Apoteksgruppen satsar och öppnar nytt apotek i Västerås!

null

Trots många nyetableringar i staden slår tre farmacevter upp portarna till ett helt nytt apotek i Vallby, måndagen den 2 juni. Det är från vänster i bild Catharina Olsson, Khaled Bukani och Janet Tulgar som idag framgångsrikt driver Apoteksgruppen Humlan som utvidgar sin verksamhet med ett apotek i ett centralt läge i Vallby centrum.

Alla de tre nya ägarna har lång erfarenhet av att jobba på apotek, mellan 12- 15 år, och kommer att fördela sin tid på de två apoteken,men har även anställt 2 farmacevter till det nya apoteket. 

I området finns flera affärer, servicehus, folktandvård och en vårdcentral med 9000 listade patienter, och många tycker att det har saknats ett apotek här.

”Vår ambition är att ge bästa service och tillgänglighet till vårdcentralpatienter och boende i området. Vallby är ett invandrartätt område, så vi har medarbetare som kan möta dessa språk och det vet vi är värdefullt för många”, säger Catharina Olsson.

Till invigningen har verksamhetschefen och personal från VC Capio, BVC och Servicehuset bjudits in, och de och alla nya kunder kommer att bjudas på kaffe och tårta under dagen. Dessutom kommer alla kunder att erbjudas 50% på ELW-produkter hela den första veckan.

För ytterligare information kontakta:

Catharina Olsson, apoteksägare, catharina.olsson@apoteksgruppen.se, tfn: 070-438 44 62

Janet Tulgar, apoteksägare, janet.tulgar@apoteksgruppen.se, tfn: 073-639 56 87

Maria Mårfält, Kommunikationschef, maria.marfalt@apoteksgruppen.se, tfn: 0702-33 48 08


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT