2017-03-23 11:22Pressmeddelande

Entreprenörer ansluter sitt apotek i Tullinge till Apoteksgruppen och öppnar nytt på Södra station i Stockholm.

null

Apotekarna Aryan Anari och Farshad Salehi har sedan 2015 drivit ett apotek i Tullinge centrum i helt egen regi. From den här veckan ingår det apoteket i Apoteksgruppen och idag den 23 mars öppnade de ett helt nytt apotek vid pendeltågsstationen Södra Station.

- Det känns fantastiskt att bli en del av en kedja med alla fördelar som det innebär samtidigt som vi fortfarande kan ge våra apotek en lokal prägel, säger Aryan.

Apoteket vid Södra station är minimalt i storlek men där kommer man att fokusera på att ge bra service under generösa öppettider (vardagar 7.00-20.00, lördagar 10.00 – 18.00 samt söndagar 11.00 -18.00)

- Eftersom många av kunderna på det nya apoteket är pendlare som har bråttom, vill Aryan och Farshad erbjuda snabb service. Möjligheten att förbeställa sin medicin på hemsidan gör att kunden kan hämta den dagen efter på vägen hem från jobbet. Det har vi inte kunnat erbjuda tidigare konstaterar Aryan förnöjt.

Invigningen av Apoteksgruppens 180:e apotek skedde den 23 mars kl: 9.00, med bandklippning av bl.a Apoteksgruppens VD, Tony Johansson.

- Att få in två entreprenörer som trots sin ungdom har erfarenhet av entreprenörskapär härligt för vår kedja och jag ser fram emot att följa utvecklingen för de nya apoteken, säger Tony.

För ytterligare information, kontakta:

Aryan Anari, apotekare och apoteksägare Apoteksgruppen Tullinge Centrum och Södra station, aryan.anari@apoteksgruppen.se, 070- 7681618.

Maria Mårfält, Kommunikationschef Apoteksgruppen,maria.marfalt@apoteksgruppen.se,0702-3348 08


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT