2020-05-04 09:33Pressmeddelande

Apoteksgruppen öppnar nytt apotek på Runby torg

null

Apoteksgruppen expanderar med ett nytt apotek på Runby torg i Upplands Väsby. Det är franchisetagarna Nevin Esmer Tekin och Edvin Tekin som nu öppnar sitt fjärde apotek i kedjan.

Etableringen på Runby torg blir Apoteksgruppens 196:e apotek och det 37:e att drivas som en franchise. Apoteksägarna Nevin Esmer Tekin och Edvin Tekin äger sedan tidigare även Apoteksgruppens apotek i Täby, Huddinge och Knivsta.

Apoteket på Runby Rorg var tidigare ett så kallat vårdnära apotek som följt vårdcentralens öppettider, så bland det första vi gör är att utöka öppettiderna för att göra oss mer tillgängliga för de boende i området. Vi ser över vårt utbud och vill sticka ut genom att ha ett attraktivt sortiment med efterfrågade varor på lager, säger Nevin Esmer Tekin, apoteksägare.

Apoteket är strategiskt beläget mitt på torget, med närhet till dagligvaruhandel och kommunikationer. Apoteket smygöppnade sina dörrar för kunder redan den 15 april men den officiella invigningen är uppskjuten tillsvidare på grund av rådande läge.

För ytterligare information, kontakta: Anna Bergstedt, Presskontakt Apoteksgruppen, anna.bergstedt@apoteksgruppen.se, 070-576 29 66.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT