2018-11-09 16:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen öppnar ett nytt apotek i Uppsala

null

Torsdagen den 8:e november slog Apoteksgruppen upp dörrarna till ett nytt apotek i Fålhagen, Uppsala. Det är personerna bakom Apoteksgruppen Årsta i Uppsala som står bakom det nyöppnade apoteket.

Trifa Ismail, hennes man Lezma Hawez och Samar Aziz öppnade 2012 Apoteksgruppens apotek i Årsta, Uppsala. Nu öppnar de sitt andra apotek i Uppsala – denna gång i Fålhagen. Det nya apoteket är beläget i Willys Uppsala Björkgatan med generösa öppettider.

Efter framgångsrika år med Apoteksgruppen Årsta känns det fantastiskt kul öppna vårt andra apotek Uppsala. Jag brinner för kundmötet och vill verkligen ge personlig service. Varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till oss, säger Trifa Ismail.

Vi fortsätter vår etablering i Uppsala och stärker vår närvaro ytterligare med apoteket i Fålhagen. Det är härligt att se den energi och det personliga engagemang som våra apoteksägare visat inför öppningen av det här apoteket och i sitt agerande på apoteket i Årsta, säger Per Geber.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT