2018-03-16 17:00Pressmeddelande

Apoteksgruppen Knislinge är Årets apotek 2017!

Nu står det klart att Apoteksgruppen Knislinge får den eftertraktade titeln Årets apotek 2017. Utmärkelsen är baserad på flera parametrar där kundnöjdhet, erbjudanden, tjänster och tillväxt står i fokus.

Apoteksgruppen Knislinge har under året visat på mycket hög kundnöjdhet, fin försäljningsutveckling i egenvården, hög försäljning av Apoteksgruppens egna märkesvaror samt en mycket bra användning av Elektroniskt expertstöd (EES).

Medarbetarna på Apoteksgruppen Knislinge är alltid positiva och nyfikna på att utveckla sitt apotek med en stark förankring i närområdet och ett gott proaktivt samarbete med den närliggande vården. Därutöver strävar de alltid efter att se hela kundens behov och ge den bästa farmaceutiska omsorgen utifrån vad det fräscha apoteket kan erbjuda, säger Tony Johansson, vd för Apoteksgruppen.

Bland de nominerade apoteken fanns också Apoteksgruppen Stora Höga, Apoteksgruppen Boden samt Apoteksgruppen Visborg.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Maria Mårfält, kommunikationschef Apoteksgruppen, maria.marfalt@apoteksgruppen.se, 070–233 48 08.

Annika Pettersson, apotekschef på Apoteksgruppen Knislinge, 044-60338.


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT