2018-11-30 08:45Pressmeddelande

Apoteksgruppen etablerar sig i Skurup

null

Torsdagen den 29:e november slog Apoteksgruppen upp dörrarna till ett nytt apotek i Skurup. Det är apotekarna Aryan Anari och Farshad Salehi som står bakom det nyöppnade apoteket.

Apoteksgruppen Skurup är beläget i det expansiva området Skurups Handelsplats med direktanslutning till Ica Supermarket. Det är de legitimerade apotekarna Aryan Anari och Farshad Salehi som står bakom det nya apoteket och som sedan tidigare framgångsrikt drivit apotek inom kedjan.

Det känns otroligt kul att få etablera sig i Skåne, komma närmare våra kunder och hjälpa till med råd kring läkemedel och hälsa. Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment, en positiv apoteksupplevelse genom vår kunniga personal och generösa öppettider, säger Aryan Anari, apotekare på Apoteksgruppen Skurup.

Till och med lördagen den 1 december kommer Apoteksgruppen Skurup erbjuda ett begränsat antal goodiebags till kunderna samt 25 procents rabatt på ett helt köp.

För ytterligare information, kontakta:
Aryan Anari, apotekare Apoteksgruppen Skurup, 070-768 16 18
Maria Mårfält, kommunikationschef Apoteksgruppen, maria.marfalt@apoteksgruppen.se, 070–233 48 08


Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT