2013-08-16 13:29Pressmeddelande

Apoteket Öringen öppnar i Stora Höga!

null

Måndagen den 19 augusti öppnar ännu ett apotek inom Apoteksgruppen. Apoteket Öringen slår då upp dörrarna i samma byggnad som Närhälsan i Stora Höga. Invigningsveckan inleds med att kommunalråd Sofia Westergren klipper bandet kl 10.00.

"Vi vill ge våra kunder ett personligt bemötande, kvalificerad rådgivning och ett noga utvalt sortiment av läkemedel och egenvårdsprodukter. Vårt mål är att vara regionens lokala hälsopartner” säger apotekschef Hanna Stenstad entusiastiskt inför den kommande öppningen.

Ägare är Bengt Gustavsson och Kajsa Hedberg som sedan tidigare äger Apoteket Fyren i Kållekärr och Apoteket Skäret i Skärhamn. De har lärt sig vad som är viktigaste för kunderna; ”Ett nära samarbete med Närhälsan är mycket viktigt, då har vi större möjlighet att ha rätt medicin hemma när kunderna ska hämta ut sina recept. Våra apotekare Martin och Susanne kommer att vara en tillgång för både vården och våra kunder” berättar Bengt Gustavsson.

Under invigningsveckan kommer kunderna få träffa leverantörer, prova produkter och fynda!

För kontakt, ring:

Bengt Gustavsson, Ägare 0733261331

Maria Mårfält, Kommunikationschef 0702334808Om Apoteksgruppen

Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek i Litauen, Lettland, Estland, Polen och Sverige. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med mer än 3800 anställda på drygt 670 apotek. I Sverige finns 197 apotek och ett 40-tal drivs privat av egenföretagare med stöd av Servicekontoret.


Kontaktpersoner

Linda Wakeham
Kommunikationschef Kronans Apotek
Linda Wakeham
PRESSKONTAKT