2021-08-23 11:00Pressmeddelande

Eva Hemb slutar som CFO på Apoteket

Eva Hemb har meddelat att hon beslutat att lämna sin roll som CFO på Apoteket för nya utmaningar. Nu inleds processen för att tillsätta en ny CFO samtidigt som Eva kommer att fortsätta i sin nuvarande roll under uppsägningstiden. Eva lämnar Apoteket senast under december 2021.

– Eva har gjort ett fantastiskt arbete för Apoteket under sin tid som CFO, och har haft en framträdande roll i vårt utvecklingsarbete. Jag vill rikta mitt allra varmaste tack till henne och samtidigt gratulera hennes nya arbetsgivare till en stark rekrytering. En process för att rekrytera en ny CFO kommer att inledas omgående, säger Ann Carlsson, vd och koncernchef på Apoteket.

– Jag kommer bära med mig mycket från min tid hos Apoteket där jag fått förmånen att arbeta med så många kloka, kompetenta och trevliga kollegor. Det har varit en förmån att få arbeta för ett bolag med ett så viktigt uppdrag som tydligt avspeglas i att vi alltid försöker göra det som är bäst för våra kunder. Både bolaget och marknaden är inne i en spännande omställning och jag är övertygad om att Apoteket kommer att fortsätta att utvecklas och behålla sin roll som ledande hälsoaktör, säger Eva Hemb.


Om Apoteket

Apoteket grundades 1971 och är ett statligt ägt företag med huvudkontor i Solna. Vi vill göra det enklare att må bra och erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och kvalificerade farmaceutiska tjänster till konsumenter, vård och företag. Hos oss möter du engagerade medarbetare med djup kunskap om läkemedel och hälsa. Vi har cirka 400 öppenvårdsapotek och 600 apoteksombud över hela landet. Vi finns även på flera av sjukhusens vårdavdelningar. Du kan besöka oss dygnet runt på apoteket.se och i appen Mitt apotek.