2020-10-01 08:31Pressmeddelande

Enklare för djurägare att näthandla läkemedel

Nu kan alla djurägare även beställa läkemedel till sina husdjur på apoteket.se och via appen Mitt Apotek. Djurägare kan självklart handla även andra kvalitetssäkrade apoteksprodukter till sina djur och även få service och rådgivning via Apotekets kundservice experter på Djurapoteket.

– Jag är glad över att vi nu kan göra det enklare för alla djurägare att handla hos oss. Nu kan du som djurägare se ditt husdjurs recept, handla läkemedel och andra produkter och enkelt välja att få det levererat hem eller till ett lokalt apotek, säger Carola Edsman på apoteket.se.

Förutom alla viktiga läkemedel har Apoteket ett gediget sortiment med allt från fästingmedel till leksaker för olika husdjur. Alla produkter har gått igenom Apotekets noggranna kvalitetskontroll så att du som djurägare kan känna dig trygg med att de produkter du handlar är säkra för ditt djur, producerats på ett anständigt sätt och inte påverkat miljön i onödan.

Många har också frågor om leveranser och produkter och då finns specialister på Djurapoteket vid Apotekets Kundservice i Kalmar lätt tillgängliga via digital chatt eller vanlig telefon.

– Våra medarbetare på Djurapoteket kan hjälpa både privata och professionella djurägare med råd och stöd och hjälper också till med särskilda licensläkemedel när det behövs både till djurägare och veterinärer, berättar Carola Edsman.

Apoteket kommer att fortsätta arbetet med att utveckla information, sortiment och service när det gäller alla sorters husdjur både på lokala apotek och på apoteket.se. Några av de senaste nyheterna i Apotekets e-handel är att du nu kan betala enkelt även med Swish och att du kan välja Instabox som leveransalternativ.

 


Om Apoteket

Apoteket erbjuder läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Kombinationen av innovation, lång historia och hållbart företagande gör oss till ett dynamiskt företag som tror på ett liv i hälsa. Du kan lita på våra produkter och tjänster. Rådgivning på våra apotek baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi är genuint intresserade av att göra det enklare för människor att må bra. Att ligga steget före och våga utmana oss själva är viktigt för oss, likväl som att vår ambition är att möta människors utifrån deras behov och förväntningar. Behöver du Apotekets logotype? E-post: patric.wahlqvist@apoteket.se