2020-10-21 10:31Pressmeddelande

Årets senap från Apoteket med smak av citron och honung

Årets senap från Apoteket är en grovkornig sötstark senap som har en betydligt starkare smak än Apotekets originalsenap. Årets Senap 2020 är smaksatt med citron och honung och blev en storfavorit hos Apotekets smakjury.

– Som alltid testade vi flera olika varianter, men kombinationen av citron och honung blev en överlägsen vinnare i år. Det är extra roligt att just den smaken blev så omtyckt då jag har fått många önskemål från vår personal om en sådan smakkombination.

I den bifogade pdf-filen finns mer information om Apotekets senap 2020. Senapen börjar säljas den 26 oktober.


Om Apoteket

Apoteket grundades 1971 och är ett statligt ägt företag med huvudkontor i Solna. Vi vill göra det enklare att må bra och erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och kvalificerade farmaceutiska tjänster till konsumenter, vård och företag. Hos oss möter du engagerade medarbetare med djup kunskap om läkemedel och hälsa. Vi har cirka 400 öppenvårdsapotek och 600 apoteksombud över hela landet. Vi finns även på flera av sjukhusens vårdavdelningar. Du kan besöka oss dygnet runt på apoteket.se och i appen Mitt apotek.

Relaterad media