2024-06-14 11:26Pressmeddelande

Apoteket startar podd om hälsa

Hela familjens hälsa tas upp i apoteksbranschens nu enda aktuella podcast. I podden ”Alltid är det nåt”, med premiär idag, lyfts bland annat hudvårdstips genom hela livet, hormoner i balans och klimakteriets utmaningar.

I podcasten möter lyssnaren Apotekets medarbetare Johanna Lindgren, Therése Ahlin Lindersson och Johanna Holmgren som på ett lättsamt sätt pratar om hälsa för hela familjen. Till sin hjälp har programledarna experter som ger praktiska tips och råd.

– Vi vill dela med oss av våra egna erfarenheter som kvinnor mitt i livet, prata om det som det pratas alldeles för lite om och lyfta vardagsproblem kopplat till kroppen och hälsan. Här är våra farmaceuter en fantastisk källa till kunskap och tillsammans bjuder vi på samtal med både glädje och konkreta tips för att må bättre, säger Johanna Lindgren, programledare för Apotekets podcast.

Podden produceras av Apoteket och vänder sig till alla som är intresserade av hälsa och hudvård. Första avsnittet släpps idag och därefter produceras minst ett avsnitt i månaden året ut. ”Alltid är det nåt” finns där poddar finns.

Första avsnittet om säker hudvård för unga
Lyssna på första avsnittet av Apotekets podcast ”Alltid är det nåt” som bland annat handlar om ungas hudvårdsrutiner: https://www.apoteket.se/podcast


Om Apoteket

Apoteket är Sveriges ledande apoteksaktör med drygt 3 300 engagerade medarbetare som erbjuder läkemedel, hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården och företag. Med cirka 400 apotek, 600 apoteksombud, e-handel och digital rådgivning samt service till vårdgivare är Apoteket tillgängligt över hela landet. Kulturen präglas av omtanke om kunder och medarbetare för ett liv i hälsa. Varumärket är ett av Sveriges starkaste med högt anseende inom läkemedelskompetens och hållbarhet. Apoteket är statligt ägt och grundades 1971, omsättningen uppgår till cirka 23 miljarder kronor.


Kontaktpersoner

Elin Jarl
Chef extern kommunikation Apoteket
Elin Jarl

Relaterad media