2020-09-22 11:01Pressmeddelande

Apoteket lanserar Apoliva Age Care – prisvärd aktiv hudvård

Att åldras är oundvikligt, men du kan ta hand om din åldrande hud. Med nya Apoliva Age Care kan du skräddarsy din hudvårsrutin efter dina behov. I serien ingår två dagcremer, en nattcreme, en ögoncreme samt tre olika serum med olika effekt. Produkterna går att kombinera på olika sätt beroende på önskad effekt.

Den prisvärda serien lanseras på Apoteket i slutet av september. Intresset för hudvård är fortsatt mycket stort och Apoteket har strävat efter att skapa en aktiv och funktionell serie till ett rimligt pris.

–  Vi vill att så många som möjligt ska ha möjlighet att ta hand om sin hud på ett bra sätt. I Apoliva Age Care har vi medvetet valt att inte ha en eller några genomgående ingredienser i hela serien. Istället har vi lagt ner mycket arbete på att noga välja ut ingredienserna till varje enskild produkt med tanke på den specifika produktens önskvärda effekt, säger Nette Sewring ansvarig för den nya produktserien på Apoteket.

I pressmaterialet finns ytterligare information om de olika produkterna och deras ingredienser.

 


Om Apoteket

Apoteket erbjuder läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer. Kombinationen av innovation, lång historia och hållbart företagande gör oss till ett dynamiskt företag som tror på ett liv i hälsa. Du kan lita på våra produkter och tjänster. Rådgivning på våra apotek baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi är genuint intresserade av att göra det enklare för människor att må bra. Att ligga steget före och våga utmana oss själva är viktigt för oss, likväl som att vår ambition är att möta människors utifrån deras behov och förväntningar. Behöver du Apotekets logotype? E-post: patric.wahlqvist@apoteket.se

Relaterade presskit