2020-10-22 07:01Pressmeddelande

Apoteket kommer tillbaka till Torslanda

DescriptionDescription

Idag öppnar Apoteket på nytt i Torslanda strax utanför Göteborg. Det nya apoteket ligger vid handelsplatsen Amhult och kommer att kunna hjälpa kunder i Torslanda med omnejd med rådgivning, läkemedel och andra apoteksprodukter.

– Det känns fantastiskt roligt att vi på Apoteket nu kommer tillbaka till Torslanda. Vi har ett väldigt fint apotek och jag och mina medarbetare ser fram emot att kunna hjälpa alla kunder med allt som rör hälsa och läkemedel, säger apotekschefen Ann Wennerbäck.

Torslanda är en ort som växer snabbt, men Apoteket har inte funnits på plats sedan omregleringen av apoteksmarknaden. Det nya apoteket har ett bra läge centralt i det populära köpcentret Amhult, nära flera olika vårdinrättningar och på vägen ut mot öarna i Göteborgs norra skärgård.

På Apoteket Amhult Torslanda finns flera kassor för att hantera rådgivning och utlämning av läkemedel, men även en generös avdelning för egenvårdsprodukter och andra kvalitetssäkrade apoteksprodukter.

Apoteket kommer att ha öppet alla dagar i veckan, klockan 9-19 alla vardagar och klockan 10-15 på helger. Självklart finns också möjlighet att hämta ut apoteksprodukter med Expressutlämning.

– Du kan handla läkemedel och egenvård på apoteket.se eller i appen Mitt Apotek och sedan hämta ut dem smidigt efter två timmar på apoteket, berättar Apotekets regionchef Eva Nyqvist.


Om Apoteket

Apoteket grundades 1971 och är ett statligt ägt företag med huvudkontor i Solna. Vi vill göra det enklare att må bra och erbjuder ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och kvalificerade farmaceutiska tjänster till konsumenter, vård och företag. Hos oss möter du engagerade medarbetare med djup kunskap om läkemedel och hälsa. Vi har cirka 400 öppenvårdsapotek och 600 apoteksombud över hela landet. Vi finns även på flera av sjukhusens vårdavdelningar. Du kan besöka oss dygnet runt på apoteket.se och i appen Mitt apotek.