2019-11-06 13:35Pressmeddelande

Hyresgäster erbjuds matteträning, i samarbete Avy med Studybuddy

Foto: AvyFoto: Avy

Nu erbjuds tusentals hyresgäster matteträning i sina hem genom samarbete mellan boendetjänsten Avy och studiecoachningsföretaget Studybuddy

Avy är den digitala boendetjänsten som genom sin plattform och boendeapp vill möjliggöra för bättre och enklare hyresboende. Bland annat så erbjuder Avy en rad tjänster kopplade till hyresfastigheter och nu senast lanseras ett samarbete med studiecoachningsföretaget Studybuddy. Upp till 10 grannar kan anmäla sig till gemensamma studietimmar med privat lärare och betala en bråkdel av ursprungligt pris.

"Detta är ett fantastiskt initiativ som verkligen har alla förutsättningar att förändra liv i en positiv riktning. Våra studybuddies är själva unga vuxna som studerar vid t. ex KTH och blir viktiga akademiska förbilder för sina elever. Nu får vi chansen att hjälpa och inspirera en helt ny målgrupp till ökad ämneskunskap och förbättrat självförtroende kring studierna, säger MAx Henrikson, vd på Studybuddy"

Läs mer:

http://www.mynewsdesk.com/se/avy/pressreleases/hyresgaester-erbjuds-mattetraening-i-ny-satsning-boendetjaensten-avy-i-samarbete-med-studybuddy-2939859

 


Om A Plus Education Group AB

A Plus Education Group AB består av Sveriges två största varumärken inom läxhjälp och studiecoaching, Studybuddy och My Academy. Med över 1000 anställda coacher så bidrar vi till att höja svenska ungdomars studieresultat och självkänsla.

Kontaktpersoner

Anders Jansson
Head of Marketing
Anders Jansson