2023-05-08 05:30Pressmeddelande

Välkommen på pressvisning: I ett landskap

Del av abstrakt tavla av Katarina Fornell

Media hälsas välkommen på pressvisning onsdagen den 10 maj kl. 11 för Alingsås konsthalls nya utställning "I ett landskap" av Katarina Fornell.
Den alingsåsbördiga konstnärinnans största inspiration är landskapet och naturen, vilket är tydligt i hennes verk som stämningsfullt balanserar mellan det figurativa och det abstrakta.

Pressvisningen startar kl. 11 i Alingsås konsthall onsdagen den 10 maj.
Konstnären är på plats för intervju och bilder. Mer om utställningen I ett landskap.

Välkommen på vernissage!
Lördag 13/5 2022 kl 12.00 invigs utställningen av Rebecka Gustin (S), vice ordförande i kultur- och utbildningsnämnden. Därefter följer ett kortare samtal med konstnären Katarina Fornell. Konsthallen håller öppet 10-14.


Om Alingsås kommun

Alingsås är staden med den mysiga stadskärnan, de kullerstensbelagda innergårdarna och de historiska träbyggnaderna. Här har du nära till både naturen, de många sjöarna och de många möjligheter som Göteborgsregionen har att erbjuda. Alingsås är med sitt attraktiva läge under kraftig tillväxt men har ändå lyckats behålla sin genuina, historiska karaktär. I Alingsås kommun jobbar nästan 4000 medarbetare för att varje dag ge god samhällsservice till invånare, besökare, företag och föreningar. I kommunens vision för 2040 är Alingsås Västsveriges vackraste kulturstad i en levande bygd. Genom nytänkande, engagemang och tillgänglighet skapas livskvalitet för alla.


Kontaktpersoner

Utställningsproducent Alingsås konsthall
Greta Voćar