2019-09-05 08:46Pressmeddelande

Advokatbolaget expanderar i Umeå

Frida Sandberg och Jan Erik Jonasson, AdvokatbolagetFrida Sandberg och Jan Erik Jonasson, Advokatbolaget

Advokatbolaget satsar på expansion i Umeå. Frida Sandberg har anställts som advokatsekreterare och konkurshandläggare. Samtidigt flyttar de in i nya lokaler på Renmarkstorget i hjärtat av staden.

Advokatbolaget är en byrå som är verksam inom bland annat affärsjuridik och konkurser, med rötter sedan 1957. Huvudkontoret finns i Skellefteå, men nu satsar de stort på att expandera i Umeå med  nya kontorslokaler på Renmarkstorget och en ny advokatsekreterare och konkurshandläggare, Frida Sandberg.

– Frida är en strategisk värvning och kommer att vara en samlande punkt för Advokatbolaget. Med hennes driv och erfarenhet kan vi starta en fungerande organisation direkt, berättar Jan Erik Jonasson, advokat och delägare.

Frida Sandberg kommer närmast från en liknade tjänst på en annan advokatbyrå, men tilltalades av Advokatbolagets erbjudande.

– Det känns jättespännande att få vara med och etablera firman i Umeå. Advokatbolaget har en lång erfarenhet, men är nya i staden. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del i att bygga upp verksamheten här, säger Frida Sandberg.

I de nya lokalerna i centrala Umeå finns det plats för en växande personalstyrka, och ett par ytterligare nyckelpersoner ska ansluta inom kort. Närmast söker Advokatbolaget seniora advokater.

– De vi rekryterar får gärna vara både erfarna och nytänkande, med ett starkt fokus på den mest konstruktiva lösningen för klienten. Vi tycker att det är viktigt att alla får utvecklas tillsammans, eftersom vi vet att det bidrar till såväl högre tillfredsställelse hos oss som jobbar här, som till en högre affärsmässighet och effektivitet, säger Jan Erik Jonasson.


Om Advokatbolaget

När svåra situationer uppstår, i privatlivet eller i företaget, behöver man en advokat som står stadigt vid ens sida under hela processen, som delar ens grundsyn och som kan hitta konstruktiva lösningar som fungerar även utanför själva rättssalen. En advokat som är stark i sak men behaglig i sättet, helt enkelt. Det här har varit vår grund ända sedan byrån grundades. Vi finns för människor och företag som uppskattar en advokat som är öppen för goda samtal och goda kompromisser även i de allra svåraste situationer. Oavsett om det rör sig om familjerätt, affärsjuridik, migrationsrätt eller fastighetsrätt så hjälper vi våra klienter att agera på rätt sätt vid rätt tillfälle. Och oavsett om det handlar om ett vardagsproblem eller en riktigt utsatt situation så lyfter vi blicken, tänker nytt och hittar vägar framåt tillsammans.


Kontaktpersoner

Jan Erik Jonasson
Advokat, delägare
Jan Erik Jonasson